Nadzor temperature v zdravstvu

Bolnišnice morajo spoštovati predpisane standarde in smernice. Da bi to dosegli, morajo zagotoviti nadzor temperature v hladilnikih in skladiščih, kjer se hranijo farmacevtski izdelki in izdelki, ki so občutljivi na temperaturo. Najemanje osebja za preverjanje posameznih hladilnikov in skladišč je drago in tudi nezanesljivo. Prav tako lahko vzame veliko časa zaposlenim, če se jim dodeli ta naloga. Problem zahteva ustrezno in zanesljivo nadzorno napravo. Najboljša rešitev je zanesljiva naprava iz skupine izdelkov HW GROUP, ki zajema celovito rešitev, katera temelji na omrežju LAN, WiFi ali GPRS.

PREDNOSTI:

  • Alarm v primeru naraščanja temperature
  • Beleženje temperature in vlažnosti, številne dodatne funkcije
  • Samo enkratni nakup, brez skritih stroškov / ponavljajočih se stroškov
  • Preprosto dodajte več senzorjev, kot so kontakti vrat in detektorji dima
  • Standardna 3-letna garancija in popolna tehnična podpora
  • Možnosti certificiranja

Spremljanje prek omrežja LAN

Za reševanje nadzora lahko uporabite nadzorno enoto serije Poseidon2. Enota ves čas nadzira temperaturo. Takoj, ko temperatura zapusti določeno območje, se po e-pošti, SMS sporočilu ali po drugem načinu pošlje opozorilno obvestilo (opcija: lahko vklopi signal kontakt). Dodatno se podatki avtomatično shranijo v enoti ali neposredno v Excelovem listu za lažji pregled. Po potrebi lahko enota obvesti tudi o odprtju vrat za shranjevanje. Možnosti je veliko.

LOOP SKUPINA d.o.o. je ponosen zastopnik HW GROUP z več kot 18 letno tradicijo. Našo ponudbo kakovostnih IP rešitev si lahko ogledate na naši spletni strani www.loop.si ali nam pišete na prodaja@loop.si. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali od svetovanja do končne izvedbe.

Zaupanje je dobro, nadzor je boljši !