V prodajalnah so nadzorne kamere ne uporabljajo več samo za preprečevanje kraj. Danes so IP kamere uporablja tudi kot marketinško orodje za analizo vedenja kupcev in s tem načrtujeje trženjskih aktivnosti in optimizacijo prikazovanja izdelkov v trgovinah.

Einzelhandel_web

Prednosti:

Izboljšanje trženjskih aktivnosti
Analizirajte svoje vedenje strank z našimi RIVA IP kamerami . S posebnimi VCA video analitične filtrov je kupce zlahka prešteti – celo v velikih skupinah – in tudi gibanje stranke in čas obiska je mogoče analizirati brez kakršnih koli težav.

Izboljšanje storitev za stranke in zadovoljstvo strank
Prihranite vašim strankam čas! Ne pustite jim predolgo čakati na svoje kontrolne točke. Inteligentni VCA video analitična sproži alarm vsakič, koje preveč kupcev pred čakalno vrsto na kontrolni točki. Ne pustite vaše stranke iščejo vaše osebje. S štetjem v filtru VCA je lahko analizirali, koliko zaposlenih je v tem času potrebnih.

Krepitev varnosti
Seveda lahko še vedno uporabljate kamere RIVA IP za povečevanje varnost svojih zaposlenih in strankah. Vidno nameščene kamere za zaščito pred vlomom, krajo v trgovinah in vandalizmom. Skrite kamere vam pomagajo identificirati kršitelje.