IT podjetja2019-07-02T10:46:53+02:00

REŠITVE ZA IT PODJETJA

Kontrola pristopa in tehnično varovanje Ta določata splošno varnost in kontrolo nad vstopi v sam sistemski prostor. Kontrola dostopa je lahko izvedena le z ključem, z različnimi kombinacijami čitalcev kartic in/ali gesel ali celo z biometriko. Najvišja raven nadzora dostopa bi morali imeti različni ponudniki informacijskih storitev in zunanjega izvajanja, ki bi morali zagotavljati sledljivost nad vsemi vstopi v sistemski prostor ali računalniški center.

Tehnično varovanje je dodatna stopnja varovanja in zagotavljanja revizijske sledi. Sestavljeno je iz protivlomnega varovanja, ki je običajno izvedeno s senzorji gibanja, in video nadzornimi kamerami. Slednje morajo biti postavljene tako, da zagotovijo celovito revizijsko sled vstopov in dogodkov v centru. Obenem pa morajo zagotavljati prepoznavo obrazov za možnost vizualne identifikacije oseb.

ŠTUDIJE PRIMEROV

IZPOSTAVLJENI IZDELKI ZA IT PODJETJA:

Več tukaj...

NOVO - Samostojni IP videonadzorni snemalnik

Samostojni snemalniki serije GIP-SNVR so IP snemalniki primerni za GeoVision IP megapixel kamere. Snemalniki so bazirani na Linux sistemu, ki omogoča zanesljivejše delovanje sistema in menjavo podatkovnega diska brez izgube nastavitev.
Več tukaj...

KONTAKT

Več informacij o rešitvah za IT podjetja

info@loop.si | 02 / 620 55 70